Начало | За нас | Контакти
 
  Антре в декори венге и дъб кремона  
 
 

Антрето е изработено от ламинирано ПДЧ в декори венге и дъб кремона на фирма EGGER. Захващането на огледалото е решено посредством влизане на нут към рамката, което придава елегантен завършек на цялата композиция.
 
 
     
  Антре в декор дъб ферара тъмен  
 
 

В този случай част от обзавеждането на антрето е решено с гардероб за съхранение на дрехи и обувки. Корпусът е в декор дъб ферара тъмен, а вратите в дъб ферара светъл на фирма EGGER, кантирани с тъмен кант. На срещуположната стена са разположени две табли в декор дъб ферара тъмен.


 
 
     
  Антре в декори пастелно жълто и череша  
 
 

Тук нишата в антрето е изпълнена с вграден гардероб, с функционално разпределение на обема му. Корпусът е череша, а вратите пастелно жълто на фирма Kaindl.
 
 
     
  Антре в декори орех лион и слонова кост гланц  
 
 

Обзавеждане за антре в декори орех лион и слонова кост гланц. То включва два шкафа за обувки по-ниският от които е с височина удобна за сядане, табла със закачалки и огледало залепено върху табла.
 
 
     
  Антре в декор бяло гланц  
 
 

Шкаф за антре изработен от МДФ лакиран с лак бял гланц. Състои се от висок шкаф за обувки, табла с огледало и закачалки и табла със залепено стъкло лакобел бял с рафт за шапки.
 
 
     
  Антре в декор бежово  
 
 

Обзавеждане за антре в декор бежово на фирма Кроношпан България. То включва два шкафа за обувки, по-ниският е с височина удобна за сядане, а високият включва чекмедже за съхранение на дребни предмети.
 
 
     
  Антре в декори тик меконг и зебрано сахара  
 
 

Обзавеждане за антре изработено от ламинирани ПДЧ плоскости в декори тик меконг и зебрано сахара на фирма Кроношпан България. То включва два шкафа за обувки, по-ниският е с височина удобна за сядане...
 
 
     
  Антре в декор дъб натурален  
 
 

Обзавеждане за антре в декор дъб натурален на фирма Кроношпан България. То включва пейка за сядане, табли със закачалки, огледало залепено върху една от таблите...
 
 
     
  Антре в декор коко боло  
 
 

Табли със закачалки и огледало в декор коко боло.


 
 
     
  Антре в декори тик меконг и дъб натурален  
 
 

Обзавеждане за антрет изработено от ПДЧ плоскости в декори тик меконг и дъб натурален на фирма Кроношпан България. То включва шкаф за обувки с чекмедже за съхранение...
 
 
     
  Антрето  
 
 

В едно жилище антрето е това, което създава първите впечатления на посетителите за дома и неговите обитатели. То трябва да бъде приветливо в цветове и форми подходящи за  площта на помещението. В някои от съвременните жилища неговата големина е ограничена в следствие на което и мебелите са символични дотолкова, че да се сложат няколко закачалки за дрехи, огледало и шкаф за пантофи и обувки. В други по-големи жилища освен изброените по-горе мебели може да се постави и гардероб (свободно стоящ или вграден в ниша), който да поеме голяма част от онези принадлежности от бита, за които не се намира място в другите помещения.
Добрата осветеност на антрето е другата важна предпоставка за добре изглеждащо антре – светлината не трябва да е много приглушена или твърде агресивна. Осветлението може да бъде решено както с едно осветително тяло закрепено за тавана, така и с аплици на стената или лунички вградени в окачен таван.
Подовите настилки в този тип помещение трябва да са така подбрани като материали и цветове, че да са в хармония с цялостния дизайн. Те могат да бъдат теракот, гранитогрес, естествен или ламиниран паркет.

 
 
 
 
  © 2009 Kitan Mebel | GSM: 0887 295 903 | info@kitanmebel.com | Фотографии: studio fo