Начало | За нас | Контакти
 
  Хотелско обзавеждане 1  
 
 
 
 
     
  Хотелско обзавеждане 2  
 
 
 
 
     
  Хотелско обзавеждане 3  
 
 
 
 
     
  Хотелско обзавеждане 4  
 
 


 


 
 
     
  Хотелското обзавеждане  
 
 

Хотелът е едно от местата, в които човек отсяда когато е на почивка, командировка, тиймбилдинг, конференция, семинар и др. В зависимост от категоризацията на хотела, мебелното обзавеждане на помещенията варира в широки граници. То може да бъде както практично така и екстравагантно и луксозно.
Всяка стая разполага с легло единично или двойно, нощни шкафчета, тоалетка - писалище, гардероб, куфарник, канапе, масичка за ниско сядане, табуретка или стол за писалището и огледало за тоалиране. Апартаментите освен това се допълват от кухненски бокс, канапе и трапезарен кът с маса и столове.
Мястото за сън, както вече казахме може да бъде единично, двойно легло или спалня, като при двойните легла има възможност за събиране и разделяне.
За да се създаде и удобство на родителите с деца, много хотели предлагат и детски кошари, които се монтират допълнително в помещението.
Нощните шкафчета освен функционално значение с чекмеджета, вратички и др., могат да бъдат и само плотове закрепени за таблата на леглото.
Тоалетката-писалище с огледало има две функции, за тоалиране и за писане или работа с преносим компютър.
Характерен за всяка стая или апартамент е куфарникът. Той обикновенно се разполага в близост до гардероба, по този начин се спестяват излишни движения при преместване на дрехи и вещи от куфара в гардероба.
Тук осветлението може да бъде решено с лампион, нощни лампи за шкафчетата или стенни аплици за писалището и огледалото.
Телевизорът, телефонът, озвучителната уредба, климатикът, мини бара и връзката към интернет са друга важна предпоставка за комфорта на посетителите.
Мебелите в една хотелска стая или апартамент, пердетата, подовите настилки, декорацията на стените, осветлението, аранжировката с цветя или други предмети са тези, които придават индивидуалност на всеки един хотел. Впечатляват посетителите и остават трайни спомени в съзнанието им за добре изкарана почивка.

 
 
 
 
  © 2009 Kitan Mebel | GSM: 0887 295 903 | info@kitanmebel.com | Фотографии: studio fo