Начало | За нас | Контакти
 
  Обзавеждане за дневна в декори тик меконг и черно гланц  
 
 

Обзавеждане за дневна изпълнено в декори тик меконг и черно гланц на фирма Кроношпан. Обзавеждането включва секция и холна маса. Секцията е съставена от шкафове и рафтове монтирани на стената, и шкаф с чекмеджета на долно ниво. Масата е в комбинация тик меконг със стъкло.



 
 
     
  Секция за дневна в декори явор тъмен и зелено гланц  
 
 

Холна секция изпълнена в декори явор тъмен на фирма Wodego и МДФ-зелен лак за част от вратичките. Използвани са също стъклени вратички с алуминиева рамка, а стъклото е прозрачно бронзе, чийто кафяв оттенък добре се съчетава с доминиращият кафяв цвят на дървесният декор.



 
 
     
  Дневна 1  
 
 

Секцията за дневна е изработена от ПДЧ плоскости в декори файнлайн кафяв на EGGER и пясък на Kaindl. Интересен акцент е ъгловият модул с извито стъкло произведeно по специална технология.




 
 
     
  Дневна 2  
 
 

Обзавеждането за дневна е решено в тъмни и светли цветове (кафяво, венге, тъмен орех и екрю), перфектно допълващи се с кухненското обзавеждане в съседство.




 
 
     
  Дневна 3  
 
 

Тази част от дневната е изпълнена с рафтчета и шкаф с чекмеджета в декор дъб савона на Kaindl. За по-масивен вид рафтовете са изработени с дебелина 36 мм., а шкафът с чекмеджета е със семпли дръжки.




 
 
     
  Дневна 4  
 
 

Интересен акцент е секцията изработена с корпус от ПДЧ в декор орех авиньон на EGGER и част от вратите МДФ-черен лак в сполучлива комбинация със стената цвят бордо.




 
 
     
  Дневна 5  
 
 

Този шкаф за днева е изработен от ПДЧ плоскости в декор дъб ферара тъмен на фирма EGGER. За по-солидният вид на шкафа допринася корпусът му, който е изработен от елементи с дебелина 36 мм. Вратичките са от стъкло бяло мат в рамка от алуминий и се отварят посредством механизъм Push и специална панта на фирма Grass.


 
 
     
  Дневната  
 
 

Дневната в едно жилище е онази зона, в която членовете на семейството и гостите на дома общуват, гледат телевизия, слушат музика, четът книги, списания и консумират напитки.
При жилища разполагащи с повече пространство дневната може да бъде обособена, както в отделно помещение, така и в едно общо с кухнята и трапезарията.
Зоната за почивка в дневната се обзавежда с дивани, фотьойли, ниска маса, върху която се поставят напитки, списания и др. или със странични масички за осветителни тела.
Обикновенно групата за сядане се поставя в добре осветената част на помещението, от където да има видимост към цялата стая и навън.
Осветлението се решава с осветителни тела тип луна, пендел, абажур разположени над ниската масичка или от аплици по стените, над картини, пана и др.
Много често в дневната се предвижда място за индивидуална работа решено с бюро и удобен стол – за учене, професионални дейности и др. Тази зона има нужда не само от естествено и изкуствено осветление но и от близост на обем за съхранение на книги.
Тук също не липсват обеми за съхранение на различни предмети, като витрини, шкафове, рафтчета. Телевизорът и аудио системата трябва да се разположат така, че да се спазят необходимите изисквания за отдалеченост от отпочиващите в дневната. 
В някои случаи меката мебел в дневната може да се използва и за спане от гостите на дома, тогава когато диванът е с механизъм за разгъване или чрез друг вид трансформация.
За да се постигне максимален релакс мебелите трябва да са удобни с добър дизайн отговарящ на стилът и темпераментът на обитателите.

 
 
 
 
  © 2009 Kitan Mebel | GSM: 0887 295 903 | info@kitanmebel.com | Фотографии: studio fo