Начало | За нас | Контакти
 
  Антре в декор бял гланц  
 
 

Шкаф за антре изработен от МДФ лакиран с лак бял гланц. Състои се от висок шкаф за обувки, табла с огледало и закачалки и табла със залепено стъкло лакобел бял с рафт за шапки.

 
 
 
 
 

© 2009 Kitan Mebel | GSM: 0887 295 903 | info@kitanmebel.com | Фотографии: studio fo