Начало | За нас | Контакти
 
  За Нас  
 
 

    КИТАН МЕБЕЛ има за основна дейност - проектиране, производство, доставка и монтаж на корпусни мебели и обзавеждане от висококачествени материали.
   Ние предлагаме мебели в комбинация от ПДЧ, МДФ, стъкло, метал и масивна дървесина.
   Материалите, които използваме са на водещи европейски производители, като EGGER, GLUNZ, Kaindl, Kronospan, Wodego за мебелни плоскости, плотове и кантове. За обкова и механизмите сме се доверили на лидерите в бранша - Blum, Grass, Hafele, Huwil, Salice и др.
   КИТАН МЕБЕЛ извършва цялостни интериорни решения и обзавеждане за Вашата кухня, всекидневна, трапезария, детска, антре, както и за магазина, офиса, хотела, вилата. Предлагаме също и уреди за вграждане, мивки, смесители, матраци и др.
   Ние следим последните новости в цветовете на материалите и разновидностите в аксесоарите и механизмите, за да Ви предложим най-новото създадено да улесни вашето ежедневие.
   Съобразявайки се с вашето желание за обзавеждане на дадено помещение, ние ще намерим баланса между Вашата идея, нашият опит, възможностите на помещението, качество и цена за да намерим заедно оптималния вариант за Вас.
   
В КИТАН МЕБЕЛ:

  1. извършваме безплатна консултация;
  2. взимане на размери;
  3. изготвяне на проекти за обзавеждане;
  4. изработка;
  5. доставка;
  6. професионален монтаж;
  7. гаранционно и следгаранционно обслужване на мебелите;

   За да задоволим напълно Вашият каприз.


От Екипът на КИТАН МЕБЕЛ .


 
 
 
 
  © 2009 Kitan Mebel | GSM: 0887 295 903 | info@kitanmebel.com | Фотографии: studio fo